Producten

Vouwgordijnen

In de loop van 2023 komt een nieuwe collectie bij ons beschikbaar. Wilt u weten op welke wijze wij je eventueel direct van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Een stijlvolle raambekleding

die met een ketting (of elektrisch) traploos op elke  hoogte kan worden gepositioneerd in- of voor het kozijn. Jij kiest de stof, het model en de afwerking en zorgt daarmee voor een finishing touch die perfect aansluit bij jouw woonstijl.

De collectie vouwgordijnstoffen van Multi Raamdecoratie is een lust voor het oog. De vouwgordijn collectie is opgebouwd uit stoffen met mooie uni- en gemêleerde kleuren, in transparante tot semi-transparante stoffen, glad of met een linneneffect.

De baleinen aan de achterzijde geven het vouwgordijn een strakke uitstraling, altijd met zorg gemaakt en met een elegante uitstraling. Met de klittenband constructie is de stof makkelijk te verwijderen en terug te plaatsen, bijvoorbeeld voor reiniging. 

Op de website wordt een beperkt aantal stoffen getoond. Nog niet de juiste kleur materiaal gevonden? Neem dan contact op met de klantenservice.

Breed assortiment raamdecoratie! 

Multiservice: service  van A tot Z!

Nederlands fabrikaat, op maat gemaakt!

Snelle levertijden vanaf 5 werkdagen!

Terugbelverzoek

Heb je vragen of heb je niet gevonden wat je zoekt? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.