Producten

Houten Jaloezieën

Echte houten jaloezieën verrijken jouw interieur. Ze zijn stijlvol en functioneel met oog voor detail in natuurlijk hout of in kleur. Kijk gauw in onze webshop. 

 

Een natuurproduct!

Houten jaloezieën voor de juiste sfeer in jouw huis. Stijlvol en functioneel met oog voor detail. Een collectie houten jaloezieën met voor ieder wat wils.

Naast een interessant geprijsde basic-collectie in uni kleuren bieden wij onze uitgebreide huiscollectie Nederlands fabrikaat. Vanzelfsprekend op maat gemaakt, leverbaar in 50 mm lamel en(35 mm op aanvraag)met een grote keuze uit kleuren in naturel, hoogglans, zijdeglans, mat, shades, etc. Uitgevoerd, naar wens met ladderkoord of ladderband in kleur gecoördineerd

Onze jaloezieën zijn van hoogwaardig lindehout, duurzaam en van hoge kwaliteit, leverbaar in breedtes tot 2700mm en 3000mm!

“houtlook” PVC-lamel

Voor m.n. vochtige ruimtes bieden wij een PVC lamel in houtlook, sterk gelijkend op een houten lamel en goed toepasbaar in de badkamer. Interesse in PVC lamel? Neem contact op met de klantenservice.

Breed assortiment raamdecoratie! 

Multiservice: service  van A tot Z!

Nederlands fabrikaat, op maat gemaakt!

Snelle levertijden vanaf 5 werkdagen!

Terugbelverzoek

Heb je vragen of heb je niet gevonden wat je zoekt? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

    Inspiratie