Producten

perfect fit plissé

Perfect Fit Raamdecoratie

Dé oplossing om raamdecoratie te monteren op kunststof of aluminium kozijnen en deuren zonder schroeven of boren.

Één frame voor verschillende soorten raambekleding.

 

Perfect Fit: unieke oplossing voor kunststof en aluminium kozijnen!

Perfect Fit raamdecoratie zorgt ervoor dat zonder boren of schroeven er raambekleding gemonteerd kan worden op kunststof en aluminium kozijnen.

Het aluminium profiel ligt direct op de glaslat van het kozijn en sluit optisch naadloos aan op het kozijnprofiel. Zo lijkt het dan ook onderdeel van het kozijn te zijn.

Door deze perfecte aansluiting wordt de glasmaat van het raam ook nauwelijks verkleind (enkele mm) en blijft de zichtbeleving gelijk.

Met het Perfect Fit aluminium profiel blijft de functie van een draai-/kiepraam volledig behouden. Kiepen, openen en sluiten, de raamdecoratie beweegt altijd, strak voor het glas, mee met het raam. Ook de handgrepen blijven altijd vrij bedienbaar.

Daarnaast is het Perfect Fit profiel probleemloos te monteren op ramen waarin een ventilatierooster (Duco) zit ingebouwd.

Het Perfect Fit profiel in combinatie met verduisterende raamdecoratiestoffen maakt niet 100% verduisterend vanwege de kans op indirecte lichtinval.

Het systeem is leverbaar in de kleuren wit (RAL 9016), crèmewit (RAL 9001), aluminium (RAL 9006),antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005).
Tegen meerprijs kunnen wij het profiel in iedere gewenste RAL kleur leveren. Voor meer informatie neem je contact op met de klantenservice

Perfect Fit is leverbaar in combinatie met drie verschillende soorten raamdecoratie:

Horizontale jaloezie: lamel 16 en 25 mm aluminium
Plissé en Duo plissé: lamel 20 en 25 mm stof
Rolgordijn: van transparante tot en met verduisterende stof

De horizontale Jaloezieën worden bediend door middel van trekkoord (ophalen/neerlaten) en tuimelstok (kantelen) die zowel links als rechts geplaatst kunnen worden.

De Plissé en Duo plissé wordt standaard bediend met behulp van een handgreep. Bij grotere afmetingen wordt de (Duo) plissé uitgerust met een koordbediening.

Het rolgordijn wordt bediend met een handgreep. Het rolgordijn zelf zit in het Perfect Fit profiel keurig opgeborgen in een cassette voor een mooie afwerking en ter bescherming van de rolgordijnstof.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Webshop

Horizontale jaloezieën Perfect Fit

Lamelbreedte

Plissé Perfect Fit

Duo plissé Perfect Fit

Rolgordijnen Perfect Fit

Productinformatie

Breed assortiment raamdecoratie! 

Multiservice: service  van A tot Z!

Nederlands fabrikaat, op maat gemaakt!

Snelle levertijden vanaf 5 werkdagen!

Terugbelverzoek

Heb je vragen of heb je niet gevonden wat je zoekt? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

    Inspiratie