Producten

Duo plissé wit

Duo plissé

De Duo plissé collectie van fijn geplisseerde stoffen met innovatieve honingraatstructuur is leverbaar in veel kleuren en dessins in lichtdoorlatend (transparant en semi-transparant) en verduisterend.

Duo plissé

De Duo plissé (in de volksmond ook wel Duette) is gemaakt uit twee geplisseerde lagen textiel en is een mooie en zeer functionele vorm van raamdecoratie. Door de honingraatvorm (stilstaande luchtlaag) heeft de Duo plissé een uitstekende geluiddempende, isolerende en daardoor energiebesparende werking.

De Duo plissé heeft een plooi van 25 mm. De Duo plissé stof is aan de achterzijde gefixeerd waardoor de plooien aan de voorzijde mooi gelijkmatig zijn verdeeld. De trekkoorden lopen onzichtbaar door de stof en zijn in kleur uitgevoerd.

De “vrijhangende” Duo plissé kan in- en op het kozijn worden gemonteerd en wordt met koord bediend.

De “ingespannen” Duo plissé wordt door middel van zijgeleiding strak in- of op het (draai- kiep)kozijn gemonteerd en wordt bediend met een handgreep.

Perfect Fit

Heb je kunststof of aluminium kozijnen met draai-kiepramen? Dan is een plissé of Duo plissé in het aluminium Perfect Fit profiel zeker een optie! Jouw mooie raamdecoratie gemonteerd zonder schroeven of boren!

Breed assortiment raamdecoratie! 

Multiservice: service  van A tot Z!

Nederlands fabrikaat, op maat gemaakt!

Snelle levertijden vanaf 5 werkdagen!

Terugbelverzoek

Heb je vragen of heb je niet gevonden wat je zoekt? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.