Producten

Plissé

Een collectie fijn geplisseerde stoffen in veel kleuren en dessins en leverbaar van lichtdoorlatend (transparant en semi-transparant) tot verduisterend.

Plissé

De plissé is gemaakt uit één geplisseerde laag textiel en is een mooie en functionele vorm van raamdecoratie. Een plissé heeft een plooi van 20 mm. De zichtbare spandraden lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn in kleur uitgevoerd.

De “vrijhangende” plissé kan in- en op het kozijn worden gemonteerd en wordt met koord bediend

De “ingespannen” plissé wordt door middel van zijgeleiding strak in- of op het (draai- kiep)kozijn gemonteerd en wordt bediend met een handgreep.

Perfect Fit

Perfect Fit raamdecoratie zorgt ervoor dat zonder boren of schroeven er raambekleding gemonteerd kan worden op kunststof en aluminium kozijnen.

Heb je kunststof of aluminium kozijnen met draai-kiepramen? Dan is een plissé of Duo plissé in het aluminium Perfect Fit profiel zeker een optie! Jouw mooie raamdecoratie gemonteerd zonder schroeven of boren!

Breed assortiment raamdecoratie! 

Multiservice: service  van A tot Z!

Nederlands fabrikaat, op maat gemaakt!

Snelle levertijden vanaf 5 werkdagen!

Terugbelverzoek

Heb je vragen of heb je niet gevonden wat je zoekt? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.