Producten

Algemeen

Heb je geen antwoord kunnen vinden op onze klanteninformatie pagina? Neem dan contact met ons op voor al je vragen. Wij zullen deze altijd z.s.m. beantwoorden.

Algemeen

Naast de toch al aantrekkelijke en concurrerende prijzen van Multi Raamdecoratie, hebben wij regelmatig speciale aanbiedingen met extra voordeel boven op de lage prijzen. De voorwaarden die op deze acties van toepassing zijn, of waaraan u als klant moet voldoen, vindt u steeds op onze webwinkel aangegeven. Lees de voorwaarden dus altijd goed door, dit om teleurstelling te voorkomen.

Heeft u suggesties of opmerkingen waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn? Wij waarderen uw inbreng enorm. U kunt deze mailen naar de klantenservice.

Ook nu vinden wij het fijn dat u meedenkt! Stuur een mail aan klantenservice en wij gaan aan de slag.

Voor bestellingen van standaardproducten via een website geldt een bedenktijd van 14 dagen. Met betrekking tot bestelde producten via een website die op maat zijn gemaakt, geldt geen bedenktijd van 14 dagen waar binnen de overeenkomst kosteloos ontbonden kan worden.

Artikel 7:46d lid 4 sub a.1.BW spreekt van: “Goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben; voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, of die snel kunnen bederven of verouderen”.

Voor de producten van Multi Raamdecoratie geldt dus geen herroepingsrecht.