Producten

Betalen

Heb je geen antwoord kunnen vinden op onze klanteninformatie pagina? Neem dan contact met ons op voor al je vragen. Wij zullen deze altijd z.s.m. beantwoorden.

Betalen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Op de factuur wordt de BTW apart vermeld.

Nadat u uw bestelling heeft gecontroleerd en afgerond, wordt u verzocht via iDEAL uw betaling uit te voeren. Een geslaagde transactie geldt dan als definitieve orderbevestiging. Doordat uw betaling direct bij ons binnenkomt, kan Multi Raamdecoratiel gelijk overgaan tot het produceren van uw bestelling, en kunnen wij u een snelle levertijd bieden.

Bij Multi Raamdecoratie maken wij gebruik van betaling via een online bankoverschrijving via iDEAL: veilig, makkelijk en vertrouwd. iDEAL is aangesloten op alle vertrouwde systemen van internet bankieren en is de standaard voor binnenlandse betalingen via internet.

U ontvangt een bevestiging van de betaling via iDEAL. Direct nadat Multi Raamdecoratie uw betaling heeft ontvangen, ontvangt u een email met orderbevestiging en factuur.

Bij Multi Raamdecoratie hebben wij gekozen voor betaling via iDEAL vanwege de gewaarborgde veiligheid voor zowel klant als leverancier. Afspraken zijn gemaakt met de ABNAMRO Bank, Fortis Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabo Bank en SNS Bank.

Maakt u geen gebruik van bovengemelde banken, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice waarna wij samen met u tot oplossing zullen komen.

Multi Raamdecoratie zorgt voor een veilige online winkel omgeving.
Zodra u overgaat tot de betaling, zal de website overgaan van http:// naar https://, waarbij de S staat voor safety secure verbinding. Deze verbinding is ook te herkennen aan de navigatiebalk met blauw hangslot.