Producten

Disclaimer

Auteursrechten

Alle auteursrechten op de inhoud van deze internetsite, waaronder uitdrukkelijk begrepen alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in enige vorm, komen toe aan Multi Raamdecoratie. Informatie op deze internetsite mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Multi Raamdecoratie.

Deze internetsite

Deze internetsite kan links bevatten naar niet aan Multi Raamdecoratie gerelateerde sites. Multi Raamdecoratie is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Verzonden informatie

Door Multi Raamdecoratie per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door andere dan de geadresseerde is niet toegestaan. Multi Raamdecoratie staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Uitvoering

Wijzigingen in prijzen en uitvoering worden voorbehouden. Of schoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook. Zie algemene voorwaarden artikel 5.

Afbeeldingen

De getoonde afbeeldingen zijn een digitale weergave van de stofkleur. De afgebeelde kleuren kunnen op uw scherm afwijken van de werkelijkheid. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde afbeeldingen met betrekking tot kleur en patroon.

Producten

Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen Producten zijn indicatief en exclusief eventuele verzend- of bezorgkosten. Kijk ook naar de algemene voorwaarden elders op deze site.