Producten

Multi Service

Multi Service! staat voor de wijze waarop wij onze klanten kunnen bedienen.

Meetservice

Zelf meten en monteren is natuurlijk erg voordelig. Maar soms zijn er redenen waarom je toch liever de vakman het werk laat uitvoeren. Dan kies je voor onze meetservice. Wij komen, op afspraak, in bijna geheel Nederland aan huis met de meetservice.

Wij doen al het meetwerk. Maar de Multi “Meetservice” gaat verder! Tijdens de meetservice tonen wij onze producten. Zo kun je in uw eigen (woon)omgeving de materialen en kleuren zien , voelen en beoordelen op o.a. kwaliteit en toepasbaarheid. Met de juiste maten en de gerichte informatie en een, in detail uitgewerkte, prijsopgave kan je met een gerust hart de bestelling aan Multi Raamdecoratie opgeven.

De meetservicekosten bedragen € 65,- inclusief btw. en voorrijkosten.

Druk nu op onderstaande knop Toevoegen . Vul alles in en wij benaderen je binnen 24 uur voor een afspraak.

Montageservice

Onze raamdecoratie wordt geleverd voorzien van een duidelijke handleiding, waardoor u, in de regel, eenvoudig en goed zelf kunt monteren. Toch kunt u, net zoals voor onze meetservice, bij Multi Raamdecoratie terecht voor de montage van uw mooie raamdecoratie.

Op aanvraag voert Multi Raamdecoratie voor haar klanten de montage van de raamdecoratie uit. Wij voeren deze werkzaamheden tegen betaling uit. De kosten zullen altijd vooraf worden begroot zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook deze werkzaamheden kunnen wij met behulp van ons landelijke netwerk in (bijna) geheel Nederland uitvoeren. U bent er dan van verzekerd dat uw raamdecoratie kundig en perfect wordt gemonteerd.

Wilt u meer weten over deze service? Bel 070-8200601 of e-mail direct onze klantenservice