Producten

Duo rolgordijnen groen en grijs

Duo rolgordijnen

Een dubbele laag rolgordijnstof, met transparante en semi-transparante/ verduisterende horizontale banen, past thuis in veel interieurs.

Het Duo rolgordijn geeft sfeer en heeft veel lichtregulering.

Het “Prestige” Duo rolgordijn

van Multi Raamdecoratie combineert de stijlvolle warmte van horizontale lamellen uit gestructureerde stof met de eenvoud van een raambekleding die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht.

Een revolutionair rolgordijn, dat je de mogelijkheid geeft om naar buiten te kijken terwijl de inkijk wordt beperkt.

Het Duo rolgordijn is een product, dat gemaakt uit twee lagen textiel die voor elkaar hangen. Met horizontale banen stof, één lichtdoorlatende en één semi-transparante of verduisterende strook. Door de transparante en niet transparante delen ten opzichte van elkaar te verschuiven kan je elk moment van de dag het perfecte evenwicht tussen de sfeer, de lichtinval en de privacy in huis creëren.

De Prestige Duo rolgordijnen zijn deze zeer populair voor in de woonkamer. toe te passen voor grote en kleine kozijnen. Industrieel, landelijk en modern, de Duo rolgordijnen lenen zich ieder raamtype en interieur.

Kijk in onze uitgebreide Prestige Duo rolgordijnen collectie met wel 90 verschillende kleuren!

Nu ook verduisterende stoffen verkrijgbaar en stoffen in breedte tot een maximum van 280 cm!

Breed assortiment raamdecoratie! 

Multiservice: service  van A tot Z!

Nederlands fabrikaat, op maat gemaakt!

Snelle levertijden vanaf 5 werkdagen!

Terugbelverzoek

Heb je vragen of heb je niet gevonden wat je zoekt? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.