Producten

Horizontale Jaloezieën

Raamdecoratie volledig op maat

Multi Raamdecoratie biedt het allernieuwste aan op het gebied van horizontale jaloezieën. Verschillende lamelbreedtes in vele schitterende kleuren. Degelijk gefabriceerd met veel opties zoals bijvoorbeeld afwerking met ladderband. Erg decoratief, perfecte privacy en de functionaliteit spreekt vanzelf. Dit product is al jaren een topper!

Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën, horizontale lamellen, blinds of in de volksmond gewoon “Luxaflex”.

Functioneel! Dat is de eerste gedachte bij horizontale jaloezieën. De horizontale jaloezie is tegenwoordig veel meer dan dat. Vanuit een puur functionele wereld heeft de jaloezie zich ontwikkeld tot wat het nu is: de juiste mix van functionaliteit, design, decoratie en sfeer.

Verkrijgbaar in vele lamelbreedtes, aluminium of de trend: hout, met stoer en trendy ladderband of in combinatie met de uitgebreide keuze in kleuren, prints en materiaal doet de hedendaagse horizontale jaloezie recht aan de naam: raamdecoratie – raambekleding.

Multi jaloezieën biedt heel veel in horizontale jaloezieën. Verschillende lamelbreedtes in vele schitterende kleuren. Degelijk gefabriceerd met veel opties zoals bijvoorbeeld afwerking met ladderband. Erg decoratief, perfecte privacy en de functionaliteit spreekt vanzelf.

Breed assortiment raamdecoratie! 

Multiservice: service  van A tot Z!

Nederlands fabrikaat, op maat gemaakt!

Snelle levertijden vanaf 5 werkdagen!

Terugbelverzoek

Heb je vragen of heb je niet gevonden wat je zoekt? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.