Producten

Levertijd en bezorging

De levertijd van een bestelling bedraagt, voor veel producten, gemiddeld 5 werkdagen na opdracht. Direct na ontvangst van een opdracht, ontvangt de klant een orderbevestiging en factuur per e-mail. Na productieplanning van de fabrikant ontvangt de klant de geplande afleveringsdatum.

Transmission Pakketdiensten

Multi Raamdecoratie verstuurt dagelijks bestellingen en maakt hierbij gebruik van Transmission pakketdiensten. Transmission het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in België en Nederland die garant staan voor een kwalitatieve en correcte – over night – afllevering van uw raamdecoratie.

Op de avond voor de afleveringsdatum ontvang je, per mail, het track & tracenummer, waarmee via de website van Transmission pakketservice de status van het transport van de aflevering gevolgd kan worden.

Niet thuis op moment van aflevering

Mocht de geplande aflevering niet schikken, geef dit per mail aan ons door waarna wij een andere datum met je zullen afspreken.
In het geval dat je, onvoorzien, op het aangekondigde tijdstip toch niet thuis bent, zal Transmission een kaartje in de brievenbus achterlaten, met het verzoek telefonisch contact op te nemen voor een tweede afspraak.

Afwijkend afleveradres

Ontvang je de goederen liever op een ander afleveradres? Dit is ook mogelijk. Vul dit adres gewoon in bij de bestelling onder afleveradres..