Producten

Retourneren

Heb je geen antwoord kunnen vinden op onze klanteninformatie pagina? Neem dan contact met ons op voor al je vragen. Wij zullen deze altijd z.s.m. beantwoorden.

Retouneren/annuleren

Multi Raamdecoratie besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten. Als een product desondanks niet juist functioneert, om wat voor reden dan ook, dan kunt u via Klantenservice ons een mail toezenden. Hierin omschrijft u het probleem, eventueel voorzien van een foto. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om samen met u tot een oplossing te komen.
Wanneer een product retour wordt gehaald voor reparatie verzoeken wij u het product goed te verpakken en te voorzien van onze adresgegevens:

Multi Raamdecoratie
Molenstraat 15
2513 BH Den Haag

Bovendien dient het product:

  • in de originele en onbeschadigde verpakking te zitten
  • in originele staat te zijn
  • niet gebruikt te zijn geweest
  • schoon te zijn
  • niet ingebouwd of gemonteerd te zijn geweest

Alle eventueel bijbehorende montagematerialen dienen volledig in de originele verpakking aanwezig te zijn, dit geldt ook voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.
Retouraanvragen worden tot uiterlijk 14 dagen na levering in behandeling genomen!

Uw bestellingen worden door Multi Raamdecoratie op maat gemaakt. Dit betekent dat u uw bestelling niet kunt annuleren. Zoals al gesteld onder herroepingsrecht consument neemt Multi Raamdecoratie nimmer een maatwerkproduct retour.

Een uitzondering hierop is alleen mogelijk als een product gebrekkig of incompleet is, en als dit gebrek aantoonbaar aan een nalatigheid of fout van Multi Raamdecoratie te wijten is. Is dit het geval, dan zal Multi Raamdecoratie zich inspannen om het gebrek te verhelpen dan wel een nieuw product te leveren.

Afhankelijk van het probleem is het in de meeste gevallen (smaller en korter maken) mogelijk om het bestelde product te laten vermaken. De kosten van verzending en vermaken zijn uiteraard voor uw eigen rekening. Hiervoor neemt u contact op met multi Raamdecoratie via de klantenservice. Vooraf krijgt u van Multi Raamdecoratie een prijsopgave opgestuurd.

Geleverde producten breder en/of hoger maken is helaas niet mogelijk.