Producten

Inzethorren

Het hele seizoen ongedierte buitenshuis houden? Dan is de inzethor is dé oplossing voor draaikiepramen zonder dat de kozijnfuncties verloren gaan.

 

 

 

De inzethor

De inzethorren hebben een aluminium profiel en zijn verkrijgbaar in de 11 RAL-kleuren. Het plaatsen van een inzethor is zeer eenvoudig. Van binnenuit plaats je de hor, zonder gereedschap, eenvoudig in het kozijn. Het werking en functie van het raam blijft ongewijzigd.

De horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, gaan jarenlang mee en kan je (semi-) permanent het gehele jaar laten zitten.

Jouw Inzethor wordt op maat gemaakt!

Speciaal voor het naar binnen draaiende draai-kiepraam is de inzethor de ideale oplossing. Met de inzethor op maat kun je nog steeds gemakkelijk jouw ramen openen en sluiten. De ramen kunnen altijd op de kiepstand blijven staan zonder dat ongedierte de kans krijgt om het huis binnen te dringen.

Inzethor draai- kiepraam binnenkort rechtstreeks uit de webshop!

Afhankelijk van het type en uitvoering kunststof-, aluminium- en houten kozijn zijn verschillende typen inzethor verkrijgbaar. Wij helpen graag bij de bepaling van het juiste model.

Webshop

Inzethorren

Producten in webshop voorjaar 2023

Plissé hordeuren

Producten in webshop voorjaar 2023

Rolhorren

Producten in webshop voorjaar 2023

Brede keuze inzethorren, hordeuren en rolhorren!

Voor elk kozijn een oplossing!

Nederlands fabrikaat!

Vlot geleverd!

Inspiratie