Producten

Hordeuren

De (Japanse) plissé hordeur is uitermate geschikt voor vele typen achter- en tuindeuren.

 

 

 

De plissé hordeur

Wanneer je in de zomer de deuren open laat staan voor frisse lucht en vrije doorgang voor iedereen naar de tuin, komen er ongenode insecten binnen. Om dit te voorkomen is de plissé hordeur dé oplossing. Laat zo de tuindeuren lekker open zodat het ook binnen door kan luchten terwijl er geen vervelende insecten mee naar binnen komen.

Plissé hordeur op maat

Een plissé hordeur is een goede toepassing voor alle soorten schuifpui- en deuren om insekten en ongedierte buiten de deur te houden. Multi horren levert plissé hordeuren voor enkel- en dubbeldeurs oplossingen. De plissé hordeuren zijn leverbaar in een tiental standaard RAL kleuren. Afhankelijk van de situatie wordt de hordeur binnen of buiten “in de dag” tussen het kozijn of “op de dag” tegen het kozijn geplaatst. De plissé hordeuren zijn eenvoudig te monteren met behulp van van schroeven of door gebruik te maken van de dubbelzijdige tape.

Een handige schuifhor aanschaffen

Voor bijna ieder Type deur of schuifpui kan de plissé hordeur toegepast worden. U kunt de deur lekker open laten staan en de schuifhor dicht houden waardoor er wel frisse lucht naar binnen komt, maar insecten buiten de deur blijven. De plissé hordeuren maken we gebruik van een handig in- en uitschuifsysteem. Het gaas wordt net zoals een harmonica in elkaar gevouwen wanneer de deur geopend wordt en veert weer terug als u hem sluit. De harmonica hordeur (Japanse plissé hordeur) is een van de meest gebruikte plissé hordeuren. Een hordeur van plissé heeft flexibel gaas en is zeer gemakkelijk te bedienen.

Webshop

Inzethorren

Producten in webshop voorjaar 2023

Plissé hordeuren

Producten in webshop voorjaar 2023

Rolhorren

Producten in webshop voorjaar 2023

Brede keuze inzethorren, hordeuren en rolhorren!

Voor elk kozijn een oplossing!

Nederlands fabrikaat!

Vlot geleverd!

Inspiratie