Producten

Curve 100 ZIP

Geen lichtkieren en een nog betere windvastheid. Dat kenmerkt de Curve 100 ZIP. Een screen van max. 3,4 meter breed en 2 meter hoog.

Screen Curve 100 ZIP

Geen lichtkieren en een nog betere windvastheid. Dat kenmerkt de Curve 100 ZIP. Een screen met een maximale breedte van 3,4 meter en een maximale hoogte van 2 meter.

Aan de zijkanten van het doek zijn ritsen gelast. Deze ritsen lopen in een speciale vatting in de geleider. Het doek blijft daardoor geforceerd op zijn plek.

Design

Naast deze Curve 100 ZIP heb je de keuze uit verschillende kastdesigns. Onze screens passen dus altijd goed bij jouw huis.

Niet alleen maar voordelen

Veel mensen vinden een rits-screen mooier dan een normaal screen. Let wel: omdat de doekspleten ontbreken kan de warmte minder goed worden afgevoerd. Daardoor is de warmtewering van screens met ritsen wel iets minder goed. Dit kan in bepaalde gevallen tot wel 3 graden schelen op de binnentemperatuur.

Bediening

Zipscreens kunnen alleen elektrisch bediend worden. Dus altijd extra comfort met de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy.

Kleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème, Ral 9010 Wit, Ral 7016 antraciet of blank geanodiseerd (zilvergrijs). Voor iets extra’s kan je zelfs je kiezen uit alle afwijkende RAL-kleuren en vier structuurlakken.

Eindeloze doekkeuzes

Sunmaster screens zijn gemaakt van weersbestendig met polyvinyl omhulde glasvezels. Verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. Lees meer over onze screendoeken.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten.

Producten

Multi Buitenzonwering levert (ZIP)screens van o.a.:

Sunmaster

Sunpoint

Harol

Uitgebreide keuze voor ieders budget!

Multiservice: service van A tot Z!

Hoge kwaliteit van Nederlands en Belgisch fabrikaat

Gunstige levertijden vanaf 4 weken

Terugbelverzoek

Heb je vragen of wil je worden bezocht? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

    Inspiratie