Producten

Markiezen

Al eeuwen een sieraad aan de gevel

Markiezen

zijn de oudste vorm van zonwering. Markiezen hebben klassieke uitstraling. De markies is zeer effectief omdat de zon ook aan de zijkanten wordt gefilterd. Daarnaast is een markies zeer windvast. Van een markies, mits door vakmensen geproduceerd heb je vele jaren plezier.

De markies bestaat uit een houten of aluminium (tegenwoordig meest gebruikt) frame waarop zonwerend doek is gespannen. Er bestaan meerdere modellen waarbij de uitval vergroot kan worden voor specifieke situaties. De markies heeft een volant: recht voor een strakke- of golvend voor een klassieke uitstraling. De markies wordt beschermd door de plaatsing van een omkapping van hardhout of aluminium.

Maatwerk

Wij leveren Schlappi Markiezen op maat volledig naar wens van de klant. Er is keuze uit houten en aluminium frames en honderden verschillende doeken. Afhankelijk van de gewenste functionaliteit zijn meerdere modellen (petmodel, klapmodel, baldakijn, etc.) leverbaar.

Kwaliteit

Vakmensen die de beste materialen gebruiken maken het verschil. Daarom levert Multi Buitenzonwering de Schlappi Markiezen: de top in Nederland hanteert een combinatie van ambachtelijke kwaliteit, innovatie en service.

Productvoorbeelden

Wij leveren Buitenleven van o.a.:

  • Sunpoint
  • Harol

In vele uitvoeringen!

Uitgebreide keuze voor ieders budget!

Multiservice: service van A tot Z!

Hoge kwaliteit van Nederlands en Belgisch fabrikaat

Gunstige levertijden vanaf 4 weken

Terugbelverzoek

Heb je vragen of wil je worden bezocht? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

    Inspiratie