Producten

Verandazonwering Serena

Heerlijke verkoeling in jouw serre of onder jouw veranda. Tot wel 650 cm breed en 600 cm diep. Ontdek de voordelen van de Serena.

Terrasoverkapping Levante Exclusive

De Levante Exclusive is een overkapping met een stoer en modern uiterlijk. De terrasoverkapping heeft vele opties, een vlak design en een geïntegreerde waterafvoer. Dankzij het unieke design heeft de Levante Exclusive geen afschot. De overkapping is gemaakt van het beste aluminium en voorzien van 8 mm veiligheidsglas op het dak. De Levante Exclusive is eenvoudig uit te bouwen tot wintertuin.

Maatvoeringen

De Levante Exclusive is verkrijgbaar in breedtes van 400 tot 700 cm en met een overkapping van 300 tot 500 cm. Uniek: de maximale afmeting kan worden bereikt met slechts 2 staanders. Doorbouwen naar grotere breedtes is natuurlijk ook mogelijk. De stalen funderingsankers met grondplaat zorgen voor een stevige montage. Dankzij de extra sterke profielen heeft deze terrasoverkapping een hoge daklast-constructie. Je krijgt 10 jaar garantie. De terrasoverkapping Levante Exclusive is verkrijgbaar in drie standaard structuurlakken. Optioneel kan je kiezen uit vele structuurlak RAL-kleuren.

Productvoorbeelden

Wij leveren Buitenleven van o.a.:

  • Sunpoint
  • Harol

In vele uitvoeringen!

Uitgebreide keuze voor ieders budget!

Multiservice: service van A tot Z!

Hoge kwaliteit van Nederlands en Belgisch fabrikaat

Gunstige levertijden vanaf 4 weken

Terugbelverzoek

Heb je vragen of wil je worden bezocht? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

    Inspiratie