Producten

Verandazonwering Costa

Heerlijke verkoeling in jouw serre of onder jouw veranda. Bovenliggende Zonwering tot 500 cm breed en 600 cm diep. en Onderliggende verandazonwering kan tot 600 cm breed en 600 cm diep. Ontdek de voordelen van de Costa.

Verandazonwering Costa zowel onder- als bovenliggend

Het is heerlijk vertoeven in een serre of onder een veranda. Maar hoe voorkom je dat je in een broeikas zit? Sunmaster levert de verandazonwering Costa. Deze is er in 2 varianten, als onderliggende of bovenliggende verandazonwering. De bovenliggende verandazonwering Costa kan tot 500 cm breed en 600 cm diep. Of tot 600 cm breed en 500 cm diep. En de onderliggende uitvoering kan tot 600 cm breed en 600 cm diep. Of tot 600 cm breed en 500 cm diep. En dat in één stuk!

De voordelen van veranda- en serrezonwering

Met goede zonwering voorkomt u dat de energie van het zonlicht het glas passeert. Daardoor blijft de temperatuur in de serre of onder de veranda aangenaam. Zonwering voorkomt ook hinderlijke reflectie.

Montage op jouw serre of veranda

De bovenliggende verandazonwering Costa wordt gemonteerd op het dak van jouw serre of veranda. Wil je ook meer bescherming tegen laagstaande zon? Of wil je gewoon nog meer uit dit systeem halen? Breid jouw zonwering dan uit met geleiders die na de rand van het serredak hun weg vinden recht naar beneden. Met één bocht of met twee bochten, afhankelijk van het model van de serre of veranda. De onderliggende verandazonwering Costa wordt gemonteerd onder het dak van jouw serre of veranda.

Kies jouw doek

Je bepaalt zelf de sfeer in jouw serre of veranda. We bieden namelijk een breed scala aan acryldoeken. In unikleuren, streep of dessin. Heb je heldere beglazing? Dan kan je het doek goed bewonderen. Heb je opaal beglazing? Dan zorgt het doek voor een aangenaam diffuus licht.

Bediening: standaard met motor

We leveren jouw bovenliggende verandazonwering Costa standaard met Somfy-motor. En optioneel met afstandsbediening en/of zon- en windautomaat. Daarmee schuift jouw zonwering automatisch uit en in.

Productvoorbeelden

Wij leveren Buitenleven van o.a.:

  • Sunpoint
  • Harol

In vele uitvoeringen!

Uitgebreide keuze voor ieders budget!

Multiservice: service van A tot Z!

Hoge kwaliteit van Nederlands en Belgisch fabrikaat

Gunstige levertijden vanaf 4 weken

Terugbelverzoek

Heb je vragen of wil je worden bezocht? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

    Inspiratie