Producten

Terrasoverkapping Granada Premium

De Granada Premium is de top in mogelijkheden, sterkte en kwaliteit. En toch verrassend betaalbaar. Ontdek de mogelijkheden.

Terrasoverkapping Granada Premium

De Granada Premium is de top in mogelijkheden, de top in sterkte, de top in kwaliteit. En toch is het een verrassend betaalbare terrasoverkapping. Maatwerk is standaard.

Eenvoudig te monteren, zeer stevige constructie

De Granada Premium kenmerkt zich door een volledig nieuwe en versterkte goot en staanders. Met als resultaat een ultrasterke terrasoverkapping. Het dak heeft een overspanning van maximaal 700 x 500. Doorbouwen naar grotere breedtes is natuurlijk ook mogelijk. Voor extra afwerking is gekozen voor een inzetprofiel tussen de ligger. Het verandadak is eenvoudig te monteren. De bevestiging van de muurophanging en de goot zijn namelijk voorzien van een zeer stevig scharnierprofiel. Dankzij de stevige constructie is een dakbelasting mogelijk van 125 kg/m². Naar keuze kan je de terrasoverkapping uitvoeren met polycarbonaat platen of 4.4.2. helder glas. Tegen een extra meerprijs zijn ook hittewerende polycarbonaat platen leverbaar in een heldere IR-groene en IQ Opaal uitvoering.

Ook optioneel is een uitvoering met melkglas 4.4.2. of stopsol 4.4.2. (hittewerend) leverbaar. Aan jou de keuze.

Diverse kleuren

De terrasoverkapping Granada Premium is leverbaar in 5 kleuren: Ral 9016 (verkeerswit), Ral 9001 (crème wit) en in de structuurlakken Ral 7016 (antracietgrijs) en Ral 9007 (zilverbrons) en Ral 9010 (gebroken wit).

Tegen meerprijs leverbaar in vele Ral-kleuren (altijd structuur).

Comfortverhogende accessoires

Je kan jouw Granada Premium uitbreiden met allerlei comfortverhogende accessoires. Zoals verlichting, glazen wanden, zonwering en buitenverwarming.

Gegarandeerde kwaliteit

De Granada Premium wordt gemaakt met hoogwaardig Europees aluminium en gekwalificeerde coating. Je krijgt 10 jaar garantie.

Productvoorbeelden

Wij leveren Buitenleven van o.a.:

  • Sunpoint
  • Harol

In vele uitvoeringen!

Uitgebreide keuze voor ieders budget!

Multiservice: service van A tot Z!

Hoge kwaliteit van Nederlands en Belgisch fabrikaat

Gunstige levertijden vanaf 4 weken

Terugbelverzoek

Heb je vragen of wil je worden bezocht? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

    Inspiratie