Producten

Terrasoverkapping Granada Basic

Een goed en betrouwbaar verandadak in diverse standaard maten. Gemaakt van de beste materialen en tegen een scherpe instap-prijs.

Terrasoverkapping Granada Plus

Een volwaardig verandadak met net dat beetje extra ten opzichte van de Granada Basic. Er is nog meer aandacht besteed aan de afwerking. Daardoor zitten er minder bevestigingsmaterialen in het zicht. Het vooraanzicht van de veranda kan je aanpassen aan de stijl van jouw huis. Je kan de goot naar keuze uitvoeren met een vlakke, ronde of klassieke sierlijst. Maatwerk is standaard en dit dak wordt standaard uitgevoerd met 4.4.2. helder glas. Optioneel is ook een uitvoering met melkglas 4.4.2. of stopsol 4.4.2. (hittewerend) leverbaar. Aan jou de keuze.

Eenvoudig te monteren, zeer stevige constructie

Met de Granada Plus creëer je een overkapping van maximaal 795 cm breed en 400 cm diep. Doorbouwen naar grotere breedtes is natuurlijk ook mogelijk. Het verandadak is eenvoudig te monteren. De bevestiging van de muurophanging en de goot zijn namelijk voorzien van een zeer stevig scharnierprofiel. Dankzij de stevige constructie is een dakbelasting mogelijk van 125 kg/m².

Diverse kleuren

De Granada Plus is leverbaar in 5 kleuren: Ral 9016 (verkeerswit), Ral 9001 (crème wit) en in de structuurlakken Ral 7016 (antracietgrijs) en Ral 9007 (zilverbrons) ) en Ral 9010 (gebroken wit).
Tegen meerprijs is de Granada Plus leverbaar in vele Ral-kleuren (altijd structuur).

Comfortverhogende accessoires

Je kan jouw verandadak uitbreiden met allerlei comfortverhogende accessoires. Zoals verlichting, glazen wanden, zonwering en buitenverwarming.

Gegarandeerde kwaliteit

De terrasoverkapping Granada Plus wordt gemaakt met hoogwaardig Europees aluminium en gekwalificeerde coating. Je krijgt 10 jaar garantie.

Productvoorbeelden

Wij leveren Buitenleven van o.a.:

  • Sunpoint
  • Harol

In vele uitvoeringen!

Uitgebreide keuze voor ieders budget!

Multiservice: service van A tot Z!

Hoge kwaliteit van Nederlands en Belgisch fabrikaat

Gunstige levertijden vanaf 4 weken

Terugbelverzoek

Heb je vragen of wil je worden bezocht? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

    Inspiratie