Producten

Terrasoverkapping Granada Basic

Een goed en betrouwbaar verandadak in diverse standaard maten. Gemaakt van de beste materialen en tegen een scherpe instap-prijs.

Terrasoverkapping Granada Basic

Wil je een goed en betrouwbaar verandadak? Gemaakt van de beste materialen en tegen een scherpe prijs? Kies voor de Granada Basic. Dit dak is tot in detail afgewerkt en voldoet aan de hoge eisen die jij mag stellen aan een verandadak. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Tegen een meerprijs is maatwerk mogelijk.

Eenvoudig te monteren, zeer stevige constructie

Met de terrasoverkapping Granada Basic creëer je een overkapping van maximaal 795 cm breed en maximaal 500 cm diep. Doorbouwen naar grotere breedtes is natuurlijk ook mogelijk.

Het verandadak is eenvoudig te monteren. De bevestiging van de muurophanging en de goot zijn namelijk voorzien van een zeer stevig scharnierprofiel. Dankzij de stevige constructie is een dakbelasting mogelijk van 125 kg/m². Het dak is standaard voorzien van kunststof polycarbonaat platen. Tegen meerprijs kan je kiezen voor hittewerende polycarbonaat platen in een heldere IR-groen- en een IQ Opaal uitvoering.

Diverse kleuren

De Granada Basic is leverbaar in 5 kleuren: Ral 9016 (verkeerswit), Ral 9001 (crème wit) en in de structuurlakken Ral 7016 (antracietgrijs) en Ral 9007 (zilverbrons) ) en Ral 9010 (gebroken wit).
Tegen meerprijs is de Granada Basic leverbaar in vele Ral-kleuren (altijd structuur).

Comfortverhogende accessoires

Je kan jouw Granada Basic uitbreiden met allerlei comfortverhogende accessoires. Zoals verlichting, glazen wanden, zonwering en buitenverwarming.

Gegarandeerde kwaliteit

De terrasoverkapping Granada Basic wordt gemaakt met hoogwaardig Europees aluminium en gekwalificeerde coating. Je krijgt 10 jaar garantie.

Productvoorbeelden

Wij leveren Buitenleven van o.a.:

  • Sunpoint
  • Harol

In vele uitvoeringen!

Uitgebreide keuze voor ieders budget!

Multiservice: service van A tot Z!

Hoge kwaliteit van Nederlands en Belgisch fabrikaat

Gunstige levertijden vanaf 4 weken

Terugbelverzoek

Heb je vragen of wil je worden bezocht? Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

    Inspiratie