Producten

Garantie

Wat zijn de garantiebepalingen op de buitenzonwering?

Garantie

Multi Buitenzonwering levert de producten onder de door de fabrikanten afgegeven fabrieksgaranties. Deze kunnen per fabrikant verschillen maar voor de meeste producten gelden onderstaande termijnen:

  • Afhankelijk van fabrikant 1-5 jaar fabrieksgarantie
  • Zonweringsdoeken 10 jaar fabrieksgarantie
  • Motoren SomFy 5 jaar garantie
  • Motoren Brel 5 jaar garantie

 

Uw factuur geldt als bewijs met betrekking tot de garantie. Indien geleverde leveren zaken niet voldoen aan de afgegeven fabrieksgaranties, zal Multi Buitenzonwering de producten binnen redelijke termijn na ontvangst van de klacht naar keuze van Multi Raamdecoratie/ fabriek vervangen, of zorg dragen voor herstel.

Bij uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van Multi Raamdecoratie akkoord gaat. Multi Raamdecoratie behoudt zich het recht voor de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze waren op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Voor bestellingen van standaardproducten via een website geldt een bedenktijd van 14 dagen. Met betrekking tot bestelde producten via een website die op maat zijn gemaakt, geldt geen bedenktijd van 14 dagen waar binnen de overeenkomst kosteloos ontbonden kan worden.

Artikel 7:46d lid 4 sub a.1.BW spreekt van: “Goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben; voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, of die snel kunnen bederven of verouderen”.

Voor de producten van Multi Raamdecoratie geldt dus geen herroepingsrecht.