Privacybeleid

Multi Raamdecoratie respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en behandelt de persoonlijke informatie die u ons verschaft strikt vertrouwelijk. Wij gebruiken uw gegevens alleen om bestellingen zo snel en efficiƫnt te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Multi Raamdecoratie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Wet bescherming persoonsgegevens

Multi Raamdecoratie verwerkt persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens dan wel Wet bescherming persoonsgegevensvrijgesteld van aanmelding op grond van het op de Wet bescherming persoonsgegevens gebaseerde Vrijstellingenbesluit.

Multi Raamdecoratie gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij Multi Raamdecoratie zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.

Als u bij Multi Raamdecoratie een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op onze server. In uw Multi Raamdecoratie account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Multi Raamdecoratie verkoopt uw gegevens niet

Multi Raamdecoratie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Contact

Indien u vragen heeft over het privacybeleid van Multi Raamdecoratie, dan kunt u een e-mail naar de afdeling Klantenservice. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van ons privacybeleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Multi Raamdecoratie gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek en uw winkelwagen bij te houden. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie.

  • Nederlands fabrikaat
  • Uiterst scherp geprijsd
  • Volledig op maat gemaakt
  • Levering binnen 5 werkdagen
  • 2 jaar garantie

Bel mij op service

Bel mij op

Veilig betalen via iDEAL