Multi Shutters € 295,- per M2

Nieuw in ons assortiment: de Shutter!

Wit!
Modern of klassiek: Tijdloos!
Puur!
Creëert rust en comfort, schept een aangename omgeving waar u zich gekoesterd voelt.

Onze nieuwe, moderne en veelzijdige shutters veranderen moeiteloos iedere ruimte in een rustige en prettige omgeving waar u graag verblijft. Deze shutters zien er niet alleen prachtig uit, maar geven u de volledige controle over de hoeveelheid licht en doorkijk, precies volgens uw eigen wensen. Ook zeer geschikt om ongewenst lawaai of geluid buiten te sluiten. Bijvoorbeeld bij een stadwoning waarbij u omringd bent door buren of door druk verkeer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De nieuwe shuttercollectie van Multi Raamdecoratie: eigentijds en nagenoeg onderhoudsvrij, eco- vriendelijk, energie-zuinig en duurzaam.

Multi Raamdecoratie levert "groene" shutters

Groene shutters? jazeker!
Deze shutters zijn vervaardigd uit 100% polymer materiaal maar met een geweldige “look en feel”.

 • 100% Polymer materiaal
 • Milieuvriendelijk, vrij van giftige materialen, afgewerkt met een milieuvriendelijke, op water basis geproduceerde verf.
 • Brandwerend. Niet alleen mooi maar ook veilig.
 • Vochtwerend. Uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zelfs buiten toepasbaar.
 • UV-protectie, dus verkleuren niet
 • Energiezuinig

  Deze shutters houden uw huis warmer in de winter en koeler in de zomer doordat zij een drie keer meer isolerende werking hebben dan gewone houten shutters. Uw energie rekening kan tot 25% lager uitvallen.

Een "sterke" shutter

Naast alle reeds genoemde kwaliteiten bezitten onze shutters over nog een bijzondere kenmerk:

De shutters zijn verstevigd met een aluminium binnenwerk. In ieder afzonderlijke lamel en zijpaneel zit een uniek aluminium profiel verwerkt, die de shutter een zeer hoge stijfheid geeft. Hierdoor zijn ze perfect geschikt zijn voor zelfs de meest uitdagende omgeving. Deze shutters zijn duurzaam en ontworpen voor langdurig, intensief gebruik en gaan niet doorhangen.

Hierdoor is een zeer concurrerend product ontstaan. Goedkoper en sterker dan houten shutters, MDF en andere PVC producten.

Algemene specificaties

 • Minimale/maximale afmetingen profiel
  Breedte: 300mm - 1850mm
  Hoogte: 400mm - 2100mm
 • De lamelbreedte van de louvre bedraagt 62 mm
 • De shutters worden standaard opgebouwd in een 4-zijdig frame met, afhankelijk van de afmetingen, keuze uit 1,2,3 of 4 panelen per frame.
 • De bediening: Zeer eenvoudig te bedienen door een uniek open- en sluit mechanisme. Zowel links, rechts als in het midden van de shutter. Tevens is een onzichtbare bediening beschikbaar waarmee een volledig vrije doorkijk wordt gecreëerd.
 • Kleur: wit ( meer kleuren volgen). Shutters kunnen tevens besteld worden met speciale zijde-witte glans afwerking.
 • Hang- en sluitwerk: in hoogte instelbaar en wit gemoffeld
 • Installatie: De shutters worden geleverd met schroeven, pluggen en haakjes inclusief Nederlandse montagehandleiding voor een makkelijke installatie.

Shutters leverbaar in drie profielen

Op/in de dag profiel
Deze universele profielen zijn zowel geschikt voor “op de dag” montage als “in de dag” montage.
Het profiel heeft een uitneembare strip om ontsierende schroeven aan het oog te onttrekken mochten deze gebruikt worden voor “op de dag” montage. Als alternatief kan ditzelfde profiel worden gebruikt voor in de dag montage.Het profiel is beschikbaar in 2 maten, smal en breed. Het brede profiel geeft een extra 13 mm ruimte tussen de achterkant van het profiel en de achterzijde van de lamellen. Dit alles om ruimte te maken voor eventuele obstakels (bijvoorbeeld een deur- of raamhendel).

Het smalle Z profiel
Dit profiel is speciaal vervaardigd voor de afwerking van een “in de dag” situatie zodat men een mooi aangezicht krijgt als afscheiding van shutters naar muur. Het frame wordt aan de zijkant bevestigd. Het onderprofiel kan vervallen als de shutters direct op de vensterbank valt.Met het smalle Z profiel is men in staat om de panelen direct tegen de muur dicht te vouwen. Tevens is het perfect voor situaties waar de ramen niet precies haaks zijn. In welke mate ook, in lengte of breedte, dit blijft voor het zicht verborgen. De vormgeving van dit profiel is rank en simpel, waardoor het in ieder modern interieur past.

Het brede Z profiel
Dit profiel is vrijwel identiek als het kleine Z profiel, echter het front is breder en heeft een meer gedetailleerd design. Dit profiel past dan ook beter in een klassiek interieur.

Snelle levertijd - levenslange garantie!

De shutters zijn van een Nederlandse fabrikant en worden geproduceerd in eigen fabriek in Groot-Brittannië. Mede hierdoor kunnen wij de shutters zeer snel leveren, zodat u uw shutters sneller dan verwacht in huis zult hebben.

De fabrikant verleent een levenslange garantie op de shutters betrekking hebbende op materiaalgebreken en/of fabricagefouten.

Nu kopen? € 295,- per M2 incl. Btw.

Als webshop bezoeker bent u bij ons gewend om direct bij de shop te kunnen kopen. Voor de Multi Shutters hebben wij een specialist webshop Multi Shutters geopend.

Voor € 295,- per m2 incl. Btw. wordt uw Shutter volledig naar wens geproduceerd, waarbij u vrij bent in de diverse geboden afwerkingen of opties. Bij Shutters kleiner dan 1 m2 wordt een minimum van 1 m2 prijs in rekening gebracht.

Als u extra informatie of gewoon hulp wenst bij uw oriëntatie en aanschaf, neemt u eenvoudig contact met ons op via onze klantenservice of telefonisch (070-3611770).

 • Nederlands fabrikaat
 • Uiterst scherp geprijsd
 • Volledig op maat gemaakt
 • Levering binnen 5 werkdagen
 • 2 jaar garantie

Bel mij op service

Bel mij op

Veilig betalen via iDEAL