Welkom bij Multi Raamdecoratie

Multi Raamdecoratie is een ruim gesorteerde webshop voor raamdecoratie en buitenzonwering. Bij ons kan je terecht voor een snelle of brede oriëntatie, goede informatie en veel raamdecoratie en zonwering van goede kwaliteit, direct online te bestellen of na bezoek aan huis, tegen onze beste prijs.

Gemakkelijk en snel!

Multi Raamdecoratie: direct en eenvoudig nieuwe raamdecoratie uitzoeken en kopen. Wij bieden een ruime selectie hoogwaardige raamdecoratie, modieuze materialen in vele prachtige kleuren. Al onze producten worden op maat gemaakt. En ook niet onbelangrijk, vaak met 5 werkdagen thuisbezorgd! Hierdoor kun je snel van de nieuwe raamdecoratie genieten.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Multi Raamdecoratie prijst haar producten veel lager dan in de winkel, maar de kwaliteit is uiteraard gegarandeerd. Met onze meetinstructies kun je gemakkelijk zelf meten. In drie stappen plaats je een bestelling. Kom nu kijken naar onze grote keuzemogelijkheden! Ieder product beschikt over een fotogalerij die je met de muis opent.

Multi Services!

Multi Service kent vele mogelijkheden. Self-service tegen zeer aantrekkelijke condities en indien gewenst “Full-Service”.
Steeds meer klanten vragen om persoonlijk advies, onze meet- en montageservice.
Van begin tot eind Multi Services: compleet en altijd tegen de beste condities!

Multi Plissé

De Multi plissé: Een “op maat gemaakte” super Duo plissé ook wel Duette genoemd, verkrijgbaar in veel kleuren en goedkoper dan een gewone plissé. Deze plissé met een breedte van 37mm heeft bijzondere eigenschappen. Naast een 1-voudige celstructuur zoals bij duo plissé of Duette is er ook keuze uit dubbele celstructuur waarmee deze plissé over zeer goede isolerende eigenschappen beschikt: hoe meer cellen, hoe meer isolatie.
Veel verschillende kleuren zowel in semi-transparante als in verduisterende kwaliteit
De cassette en onderlat wordt kleur gecoördineerd (in dezelfde kleurstelling) als de stof geleverd. De Multi plissé is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Semi-transparante en verduisterende stof

De plisséstof voelt zacht aan en is gemaakt van sterk polyester. De stof is verkrijgbaar in semi-transparante (lichtdoorlatend) en verduisterende kwaliteit. De lichtdoorlatende kwaliteit draagt zorg voor een zachte filtering van de lichtinval. Beide kwaliteiten zijn verkrijgbaar in een brede kleurenreeks. De lamelbreedte van de plissé is 3,7cm. Alle kleuren hebben een witte achterzijde die, in gesloten toestand vanaf de buitenzijde van het huis getoond wordt.

Modellen

De Multi plissé is verkrijgbaar in twee modellen: standaard (neerlaten van boven naar beneden en ophalen van beneden naar boven). Daarnaast is het populaire “top down / bottom up” model verkrijgbaar (positionering van de plissé in elke gewenste positie). Het InstaFit model is een rechtraam systeem met een klemsysteem voor montage “in de dag” zonder schroeven.

Multi plissé profiel

De Multi plissés zijn altijd voorzien van een kleur gecoördineerd profiel dat voor een strak aangezicht zorgt.

Bediening Multi plissé

Er is keuze uit twee bedieningsmogelijkheden: met koordbediening en met handgreep (intern veermechaniek en kindvriendelijk).

Montage

De Multi plissé kunt u monteren met behulp van zeer platte (onzichtbare) montagesteunen voor zowel “in de dag” als “op de dag” montage. Daarnaast heeft de Multi cel plissé, optioneel een “in de dag” rechtraam model met een uniek klemsysteem: de InstaFit, voor montage zonder te schroeven of te boren.

Garantie

Op de Multi plissé wordt een fabrieksgarantie van een jaar verleend.

Levertijd

De Multi plissé heeft een levertijd van 2 weken.

Voor nog meer wetenswaardigheden en informatie gaat u naar:Productinformatie Multi plissé

Multi Plissé

 1. Kies uw raamdecoratie

 2. Kies uw kleur en opties

  Kleur
  Maak hierboven eerst uw keuze.

  De getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Klik hier voor de kleur gecoördineerde profielkleuren.

  Kleurgroep
  Type
  1 cel semi-transp.
  1 cel verd.
  2 cel semi-transp.
  2 cel verd.
  3 cel semi-transp.

  Opties voor gekozen kleur

  Klik hierboven op de gewenste kleur.

  Modellen info
  Bediening info
  Volgende stap
 3. Gewenste afmetingen

  De door u gekozen raamdecoratie wordt exact op maat gemaakt volgens de afmetingen die u hieronder invult. Leest u daarom voor de zekerheid onze meetinstructies.


  Breedte × hoogte in centimeters

  Breedte in cm
  Min. 41,0 cm / max. 183,0 cm
  Hoogte in cm
  Min. 30,0 cm / max. 300,0 cm

  Winkelprijs
  -,--

  Onze prijs -,--

  % voordeel


  Voeg toe aan winkelwagen

  Direct offerte aanvragen


  Twijfelt u nog over de kleur of afmetingen?

  Kleurstalen bestellen

  Meetservice aanvragen

 • Nederlands fabrikaat
 • Uiterst scherp geprijsd
 • Volledig op maat gemaakt
 • Levering binnen 5 werkdagen
 • 2 jaar garantie

Bel mij op service

Bel mij op

Veilig betalen via iDEAL