Welkom bij Multi Raamdecoratie

Multi Raamdecoratie is een ruim gesorteerde webshop voor raamdecoratie en buitenzonwering. Bij ons kan je terecht voor een snelle of brede oriëntatie, goede informatie en veel raamdecoratie en zonwering van goede kwaliteit, direct online te bestellen of na bezoek aan huis, tegen onze beste prijs.

Gemakkelijk en snel!

Multi Raamdecoratie: direct en eenvoudig nieuwe raamdecoratie uitzoeken en kopen. Wij bieden een ruime selectie hoogwaardige raamdecoratie, modieuze materialen in vele prachtige kleuren. Al onze producten worden op maat gemaakt. En ook niet onbelangrijk, vaak met 5 werkdagen thuisbezorgd! Hierdoor kun je snel van de nieuwe raamdecoratie genieten.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Multi Raamdecoratie prijst haar producten veel lager dan in de winkel, maar de kwaliteit is uiteraard gegarandeerd. Met onze meetinstructies kun je gemakkelijk zelf meten. In drie stappen plaats je een bestelling. Kom nu kijken naar onze grote keuzemogelijkheden! Ieder product beschikt over een fotogalerij die je met de muis opent.

Multi Services!

Multi Service kent vele mogelijkheden. Self-service tegen zeer aantrekkelijke condities en indien gewenst “Full-Service”.
Steeds meer klanten vragen om persoonlijk advies, onze meet- en montageservice.
Van begin tot eind Multi Services: compleet en altijd tegen de beste condities!

Horren

Deze zomer het huis muggenvrij dankzij de rolhorren van Multi Raamdecoratie. Met deze doeltreffende rolhorren heb je overdag geen last van hinderlijke vliegen en slaap je ‘s-nachts ongestoord.

Naast de direct in de webshop te bestellen rolhorren levert Multi Raamdecoratie ook inzethorren, plissé raamhorren en hordeuren. Deze zijn (nog) niet direct via de webshop te bestellen maar wel degelijk leverbaar. Voor informatie hierover neem je contact op met onze klantenservice

Toepasbaarheid

Dit specifieke hortype is uitstekend geschikt voor ramen die naar buiten opengaan. De rolhor plaats je (“in de dag” of “op de dag” ) aan de binnenzijde van het kozijn of op het kozijn.

Uitvoering rolhor

Cassette en profiel zijn uitgevoerd in aluminium. Het u-profiel is voorzien van een “borstel” voor een degelijke afsluiting. De rolhor is voorzien van een veer met soft-sluiting. Dit zorgt ervoor dat de rol zich altijd gecontroleerd opent.

De rolhorren zijn tegen meerprijs leverbaar met een valse vensterbank om volledige sluiting te garanderen bij afwezigheid van een gewone vensterbank.

Kleuren

De rolhor is leverbaar in de RAL kleuren 9010 wit, 9001 crèmewit, 7016 grijs en 9006 technisch zilver. De gaaskleur is grijs.

Afmetingen cassette en U-profiel

Van belang voor de montagemogelijkheden zijn de afmetingen:
cassette hoogte 53 mm, en diepte 42 mm
U-profiel breedte 30 mm, diepte 22 mm

Montage

Voordat je overgaat tot bestellen dien je het raam te controleren op de juiste montagemogelijkheden. Hou bij “in de dag” montage rekening met de geleiders en de cassette, dit in verband met eventuele obstakels in het kozijn zoals raamboompjes, uitzetijzers e.d. De rolhor wordt geleverd voorzien van een duidelijke montagehandleiding.

Garantie 2 jaar!

Op rolhorren wordt een garantie verleend van 2 jaar op materiaal- en constructiefouten.

Levertijd

De levertijd bedraagt 10 werkdagen

Horren , rolhorren, inzethorren, plissehorren, plisse hordeur

 1. Kies uw raamdecoratie

 2. Kies uw kleur en opties

  Partner
  Profielkleur info
  Uitvoering vensterbank info
  Montage info

 3. Gewenste afmetingen

  De door u gekozen raamdecoratie wordt exact op maat gemaakt volgens de afmetingen die u hieronder invult. Leest u daarom voor de zekerheid onze meetinstructies.

  Meetinstructies downloaden


  Breedte × hoogte in centimeters

  Breedte in cm info
  Min. 40,0 cm / max. 200,0 cm
  Hoogte in cm info
  Min. 50,0 cm / max. 170,0 cm

  Winkelprijs
  -,--

  Onze prijs -,--

  % voordeel


  Voeg toe aan winkelwagen

  Direct offerte aanvragen


  Twijfelt u nog over de kleur of afmetingen?

  Kleurstalen bestellen

  Meetservice aanvragen

 • Nederlands fabrikaat
 • Uiterst scherp geprijsd
 • Volledig op maat gemaakt
 • Levering binnen 5 werkdagen
 • 2 jaar garantie

Bel mij op service

Bel mij op

Veilig betalen via iDEAL